Σπόροι για ψαγμένους

Ο “αστικός” τρόπος ζωής, το στρες και η κακή διατροφή, είχαν σαν συνέπεια τις διαταραχές στην υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Γιατροί και διατροφολόγοι άρχισαν να ενισχύουν την τάση προς τη χορτοφαγία και την προληπτική φυτοθεραπεία. Με λίγα λόγια δηλαδή, την επιστροφή στις συνήθειες των παλιών, στην υγιεινή διατροφή, στα γιατροσόφια των γιαγιάδων μας και στις μαγικές συνταγές τους. Η τάση αυτή βρήκε θερμούς υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ξεκίνησαν να μεταμορφώνουν τα μπαλκόνια και τις ταράτσες τους σε περιβόλια και μποστανάκια και κάπως έτσι, ο αστικός κήπος έγινε η νέα πράσινη επανάσταση.

Σήμερα, το 75% των ανθρώπων παγκοσμίως πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να έχουν κήπο ενώ, ο μισός πληθυσμός ήδη φροντίζει το μπαλκόνι ή την αυλή του. Ενδιαφέρον αποτελεί ότι το 51% των πελατών του αστικού κήπου είναι κάτω των 35 ετών. Σημαντικό για τους επαγγελματίες του χώρου, είναι πως η αγορά των ερασιτεχνικών σπόρων πραγματοποιεί μόνο στην Ιταλία, κύκλο εργασιών 70 εκατομμύρια ευρώ, με ιδιαίτερη εποχικότητα τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάϊο και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο.

Η εταιρία ΑΝΘΗΣ Ο.Ε. έπειτα από εμπειρία 27 χρόνων στον τομέα των κηπευτικών σπόρων, κατέχει μια δυναμική παρουσία και στην ερασιτεχνική αγορά προσφέροντας – αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο – καινοτόμα προϊόντα που παράγονται κάτω από τα αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας του οίκου Blumen, ηγέτη στην ερασιτεχνική αγορά σπόρων και προϊόντων για τη φροντίδα του κήπου.

Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή από τις πιο δημοφιλείς μεσογειακές ποικιλίες σπόρων – και όχι μόνο – που ενσωματώνουν τις νέες τάσεις της αγοράς και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ερασιτέχνη κηπουρού και καλλιεργητή.

Όλα τα προϊόντα μας, είναι τοποθετημένα και διανέμονται σε ειδικά stand χωρισμένα στις εξής θεματικές κατηγορίες: