Γνωρίστε την εταιρεία μας

Σεβασμός • Εξειδίκευση • Καινοτομία

Η εταιρεία “Ανθής για τον Άνθρωπο και τη Γη” συνεχίζει από το 1995 να εξελίσσεται και να διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας για τον Έλληνα αγρότη.

 Για τους επαγγελματίες παραγωγούς – για όλες τις καλλιέργειες – διαθέτουμε διαφυλλικά λιπάσματα και οργανικούς βιοδιεγέρτες, βασισμένα σε αμινοξέα και ολιγοπεπτίδια που αφομοιώνονται εύκολα και γρήγορα. Είναι κατάλληλα για χρήση στη βιολογική γεωργία με ευρωπαϊκή πιστοποίηση και, αναγνωρίζονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Ουσίες βοηθητικές της ανάπτυξης των φυτών βάσει της Υ.Α.217217/2004. Μυκόρριζες και βακτήρια ριζόσφαιρας. Οι διάφορες συνθέσεις των ως άνω μικροοργανισμών στα σκευάσματα μας ενισχύουν τα φυτά με εφαρμογή στην ωφέλιμη ριζική επιφάνεια, λαιμό των φυτών & στο φύλλωμα. Εφαρμόζονται σε όλες τις καλλιέργειες με 0 ημέρες από την συγκομιδή και διατίθενται στη βιολογική και συμβατική γεωργία, τόσο για επαγγελματική όσο και για ερασιτεχνική χρήση. Αναγνωρίζονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

 

Στον τομέα των σπόρων διαθέτουμε επαγγελματικούς σπόρους κηπευτικών, αρωματικών, οσπρίων και πλήρη κατάλογο ειδών για καλλιέργειες baby leaf, φύτρες και microgreens.  

Ο αστικός τρόπος ζωής, το στρες και η κακή διατροφή είχαν σα συνέπεια τις διαταραχές στην υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Γιατροί και διατροφολόγοι άρχισαν να ενισχύουν την τάση προς τη χορτοφαγία και την προληπτική φυτοθεραπεία. Με λίγα λόγια δηλαδή, την επιστροφή στις συνήθειες των παλιών, στην υγιεινή διατροφή, στα γιατροσόφια των γιαγιάδων μας και στις μαγικές συνταγές τους. Η τάση αυτή βρήκε θερμούς υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι ξεκίνησαν να μεταμορφώνουν τα μπαλκόνια και ταράτσες τους σε περιβόλια και μποστανάκια και κάπως έτσι, ο αστικός κήπος έγινε η νέα πράσινη επανάσταση.

Σε μας θα βρείτε μια επιλογή από τις πιο δημοφιλείς μεσογειακές ποικιλίες σπόρων – και όχι μόνο – που ενσωματώνουν τις νέες τάσεις της αγοράς και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ερασιτέχνη κηπουρού και καλλιεργητή. Όλα τα προϊόντα μας είναι τοποθετημένα και διανέμονται σε ειδικά stand.

Τη σημερινή εποχή ο πλανήτης μας έχει να αντιμετωπίσει τόσο άμεσες προκλήσεις όπως, η κλιματική αλλαγή, η ατμοσφαιρική και η θαλάσσια ρύπανση αλλά και μακροπρόθεσμες προκλήσεις όπως, η ικανότητα να παρέχει τροφή, νερό και ενέργεια στο αυξανόμενο πληθυσμό.

Για να αλλάξει κάτι, χρειάζεται εμείς να αλλάξουμε τον τρόπο που ικανοποιούμε τις ανάγκες επιβίωσης μας. Ο μόνος δρόμος για βιώσιμη ανάπτυξη είναι η μετάβαση στην κυκλική βιο-οικονομία, όπου το απόβλητο γίνεται ανανεώσιμη πηγή = χρήσιμος πόρος.

Το μαύρο βιολογικό φίλμ εδαφοκάλυψης που εφαρμόσαμε πρώτοι στο ελληνικό έδαφος το 2005 και το διαθέτουμε στην αγορά από τότε, παρασκευάζεται από το βιοπολυμερές Mater-Bi δηλαδή βιοαποικοδομείται από τους μικροοργανισμούς του εδάφους σε 5-6 μήνες γίνεται οργανική ουσία εμπλουτίζοντας το έδαφος, δεν αποσύρεται και δεν πληρώνει περιβαλλοντικό τέλος. Διατίθεται σε ρολά διαφορετικών μεγεθών.

Επίσης, διατίθενται και κορδόνια δεσίματος που χρησιμοποιούνται στη δενδροκομία μετά το κλάδεμα. Δεν προξενούν πληγή. Δε μολύνουν το περιβάλλον. 

Στο εμπόριο, διαθέτουμε πλήρη γκάμα σακουλών μεταφοράς, τροφίμων, απορριμμάτων καθώς και πλήρη γκάμα ειδών εστίασης μίας χρήσης. Παρέχουμε επίσης λύσεις για βιομηχανικές εφαρμογές, συσκευασία τροφίμων από βιοπολυμερή.

Γνωρίζετε ότι για να γίνουν 2 εκατοστά εδάφους χρειάζονται 200 χρόνια; Χάρη στην οργανική ανακύκλωση που συμβαίνει κατά τη διάρκεια της κομποστοποίησης, τα προϊόντα από βιοπολυμερή θα ολοκληρώσουν τον κύκλο ζωής τουςστη φύση και, από το οργανικό λίπασμα που θα παραχθεί στο χώμα, θα μεγαλώσουν άλλα νέα φυτά και νέες φυτικές πηγές θα γεννηθούν. 

Σας καλούμε να ξεναγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για ό,τι σας ενδιαφέρει.

Με Εκτίμηση,

 Η ομάδα της Ανθής για τον Άνθρωπο και τη Γη