Προϊόντα Κατοικιδίων

Προϊόντα GET OFF

Κλικ για να δείτε περισσότερα

Προϊόντα NATURAL HEALTH

Κλικ για να δείτε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ GET OFF

Η σειρά GET OFF διδάσκει τα κατοικίδιά μας να αγαπάνε το σπίτι και τον κήπο εδώ και 20 χρόνια. Τα κατοικίδια είναι πλέον μέλη της οικογένειας. Η σχέση μας μαζί τους έχει αρχές: Την υγεία και την υγιεινή, τη φροντίδα και τη διατροφή. Φροντίζουμε το χώρο μέσα και έξω από το σπίτι με προϊόντα που εκπαιδεύουν τα κατοικίδια εύκολα και με ασφάλεια. Ικανοποιούμε όλους τους πελάτες: αυτούς που αγαπάνε, αυτούς που δεν τα θέλουν, αυτούς που προτιμούν “φυσικά”.

Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα και εξειδικευμένα για την φροντίδα των κατοικιδίων και του χώρου που ζουν μαζί μας.

Η σειρά GET OFF κυκλοφορεί και είναι γνωστή στην Ευρώπη. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κτηνιάτρων VET NUTRITION, επιλέξαμε σπόρους φαρμακευτικών φυτών για δική μας παραγωγή με σκοπό τη φυτοθεραπεία των κατοικιδίων μας.

Προϊόντα απωθητικά, καταπραϋντικά, φυσικά διεγερτικά, καθαριστικά & σπόροι φαρμακευτικών φυτών για κατοικίδια ζώα.

Όλα τα προϊόντα GET OFF έχουν ελληνική ετικέτα.

Διατίθενται ειδικά stand για την αποτελεσματική τοποθέτηση και προβολή των προϊόντων στο κατάστημα σας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ NATURAL HEALTH

Φαρμακευτικοί σπόροι – Συμπληρώματα διατροφής

Η ΑΝΘΗΣ Ο.Ε. παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα και την Κύπρο, την εφαρμογή της φυτοθεραπείας στα κατοικίδια, με μια σειρά σπόρων αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών του οίκου Blumen, που λόγω των ιδιοτήτων τους μπορούν να προλαμβάνουν και να βοηθούν να λύσουμε κοινά προβλήματα υγείας των φίλων μας των κατοικιδίων, με φυσικό τρόπο.

Τα είδη των σπόρων έχουν επιλεγεί σε συνεργασία με τον Οργανισμό VET NUTRITION, MediciVeterinari Nutrizionisti, οργανισμός κτηνιάτρων – διατροφολόγων.

Διατίθεται ειδικό stand τοποθέτησης και προβολής στο κατάστημα σας.