Γνωρίστε την εταιρεία μας

Καινοτομία • Σεβασμός • Εξειδίκευση

Η ΑΝΘΗΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στη Θεσσαλονίκη που, εδώ και 22 χρόνια ο ιδρυτής και πατέρας μας Αθανάσιος Ανθής, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του από το 1977 στο χώρο της έρευνας και της φυτοπροστασίας, μελετά, αξιολογεί και διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας για τον έλληνα αγρότη.

Ιδιαίτερα τα τελευταία 12 χρόνια, αξιολογήσαμε και διαθέτουμε επιλεγμένα σκευάσματα βιοτεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας μια ομπρέλα προστασίας για τα φυτά και τα δέντρα. Τα σκευάσματα αυτά έχουν δοκιμασθεί και εφαρμοσθεί σε 53 ετήσιες και πολυετείς καλλιέργειες σε όλη τη χώρα, με πολύ καλά αποτελέσματα φυτοπροστασίας και παραγωγής.

Στον τομέα των σπόρων οσπρίων και κηπευτικών, η εταιρία ΑΝΘΗΣ παρουσιάζει την πολύχρονη εμπειρία του οίκου Olter που σήμερα βρίσκεται κάτω από την σκεπή του οίκου Blumen Group SpA. Τα υβρίδια και οι ποικιλίες των σπόρων που παρουσιάζονται σε αυτόν τον κατάλογο είναι δημιουργία, ανάπτυξη και επιλογή της επιστημονικής ερευνητικής ομάδας πολλαπλασιαστικού υλικού της Olter και  απευθύνονται σε επαγγελματίες παραγωγούς, φυτωριούχους και σε ερασιτέχνες.

Η ΑΝΘΗΣ, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οίκων Olter, Blumen, Geenea, Sicit για την Ελλάδα
και την Κύπρο, συνεργάτης των οίκων Novamont, Tokita, Royal Seeds και υποδιανομέας της ελληνικής Αgroza που διαθέτει αποκλειστικά τους οίκους Cifo και Detia Degesh στην Ελλάδα και είναι ιστορικά ο πρώτος μας συνεργάτης.