Ρέβα Δίχρωμη – Rapa Di Milano Colletto Viola

Κωδικός προϊόντος: BS5022

Φύλλα με έντονο πράσινο χρώμα, ελαφρώς φουσκωτά και οδοντωτά. Η ρίζα είναι στρογγυλεμένη, μεσαίων διαστάσεων, λευκή στο υπόγειο τμήμα και πορφυρή στο λαιμό. Λευκή και γλυκιά σάρκα. Μεσοπρώιμος κύκλος.

 

Σπορά από Μάρτιο – Ιούλιο με συνιστώμενη θερμοκρασία εδάφους στους 20⁰ βαθμούς Κελσίου.

Τοποθετήστε το σπόρο σε βάθος 0,5 εκατοστά στο χώμα.

 

Συνταγή για ρέβα au gratin με σαφράν:

Πλύνετε 300gr ρέβα και αφήστε την να στεγνώσει. Κόψτε την σε κομμάτια πάχους 0,5εκ. και μετά βάλτε τα σε μια κατσαρόλα μαζί με 100ml γάλα, ένα φύλλο δάφνης, λίγο σαφράν και αλάτι. Μαγειρέψτε τα για 20′ σε χαμηλή φωτιά. Κατόπιν αφαιρέστε τα υγρά από την ρέβα και τοποθετήστε την σε ένα ταψί και καλύψτε τις με μια γεμάτη κουταλιά της σούπας παρμεζάνα, μια κουταλιά της σούπας φρυγανιά και λίγο βούτυρο. Ψήστε για 10′ στους 220⁰.

 

  • Το περιεχόμενο είναι αρκετό για 2800 φυτά περίπου.