Κρεμμύδι Κόκκινο – Cipolla Rossa Di Tropea

Κωδικός προϊόντος: BS5009

Πολύ πρώιμη ποικιλία σε στρογγυλό σχήμα, πολύ γλυκιά, κατάλληλη για σπορά τον Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο για συγκομιδή, ως φρέσκο κρεμμυδάκι, το φθινόπωρο ή ως βολβός, την άνοιξη – καλοκαίρι. Μικρή δυνατότητα συντήρησης.

 

Σπορά από Φεβρουάριο – Απρίλιο με συνιστώμενη θερμοκρασία εδάφους στους 20⁰ βαθμούς Κελσίου.

Τοποθετήστε το σπόρο σε βάθος 0,5-1 εκατοστά στο χώμα.

 

Συνταγή για καραμελωμένο κόκκινο κρεμμύδι:

Ψιλοκόψτε μια σκελίδα σκόρδο και μια πιπεριά τσίλι και σωτάρετέ τα σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Προσθέστε 2 κρεμμύδια κομμένα σε μεγάλες λεπτές λωρίδες και μια κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη. Όταν το νερό από τα κρεμμύδια έχει τελειώσει, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε τα για άλλα 10 λεπτά. Προσθέστε λίγο αλάτι.

 

  • Το περιεχόμενο είναι αρκετό για περίπου 875 φυτά.