Κολοκυθάκι Bolognese

Κωδικός προϊόντος: B265024

Πολύ πρώιμη ποικιλία, παράγει πολλούς καρπούς μεσαίου μήκους με ανοιχτό πράσινο χρώμα.

 

Σπορά από Απρίλιο – Μάιο με κατάλληλη θερμοκρασία στους 20⁰ – 30⁰ βαθμούς Κελσίου.

Τοποθετήστε το σπόρο σε βάθος 2-3 εκατοστά στο χώμα.

 

Συνταγή για κολοκυθάκια Μπολονεζ:

Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις είναι ζεστό πολύ προσθέστε ένα σέλερυ, καρότο και κρεμμύδια όλα κομμένα σε κυβάκια. Αφήστε να μαλακώσουν σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε 300gr κιμά και μετά από 10′  300gr κολοκυθάκια ψιλοκομμένα, αλάτι και αφήστε να μαγειρευτούν για 5′-8′. Στο τέλος προσθέστε 150gr ψιλοκομμένες τομάτες και αφήστε να μαγειρευτούν. Για το σερβίρισμα προσθέστε φύλλα βασιλικού.

 

  • Το περιεχόμενο είναι αρκετό για περίπου 675 φυτά.