Φύλλα Ρέβας – Cima Di Rapa Barese

Κωδικός προϊόντος: BS5008

Σχηματίζει μικρές ταξιανθίες με ευχάριστα πικάντικη γεύση, πλούσιες σε βιταμίνη C και μεταλλικά στοιχεία. Η συγκομιδή ξεκινά σε 40 ημέρες μετά τη σπορά. Ξαναβλασταίνει πολύ γρήγορα αφού κοπεί.

 

Σπορά από Ιούλιο – Σεπτέμβριο με συνιστώμενη θερμοκρασία εδάφους στους 20⁰ βαθμούς Κελσίου.

Τοποθετήστε το σπόρο σε βάθος 0,5 εκατοστά στο χώμα.

Συνταγή κοχυλάκια (ζυμαρικό) με φύλλα ρέβας:

Βράστε 200gr ζυμαρικά (κοχυλάκια) σε αρκετό αλατισμένο νερό. Προσθέστε τα ψιλοκομμένα φύλλα ρέβας (1 ματσάκι) στο νερό που βράζει μετά από 5 λεπτά. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε μια σκελίδα σκόρδο, 1 αντζούγια και μια πιπεριά τσίλι όλα ψιλοκομμένα. Στραγγίξτε τα ζυμαρικά μαζί με τα φύλλα ρέβας και βάλτε τα μέσα στο τηγάνι και σωτάρετέ τα σε δυνατή φωτιά.

 

  • Το περιεχόμενο είναι αρκετό για περίπου 5062 φυτά.