Κωδικός προϊόντος: 4625
Εύγευστη πιπερίτσα με φρουτώδη γεύση, όχι πολύ καυτερή εάν καταναλωθέι φρέσκια. Η καυτερή γεύση της αυξάνεται σημαντικά όταν μαγειρεύεται. Οφείλει το όνομά της στο ιδιαίτερο σχήμα που μοιάζει με καπέλο επισκόπου.
Σπορά από Μάρτιο – Απρίλιο με κατάλληλη θερμοκρασία στους 20⁰ – 30⁰ βαθμούς Κελσίου.
Απόσταση 40 εκ. από φυτό σε φυτό στην ίδια σειρά. Τοποθετήστε το σπόρο σε βάθος 1 εκατοστό στο χώμα.
SHU: 40.000 – 50.000 (Scoville Heat Units)